Toverroute

Magische Tover Route Roermond

Magie, warmte en licht zijn dé toverwoorden deze winter in de binnenstad van Roermond en deze toverwoorden kun jij nu ook beleven samen met je (klein)kinderen. Actief Roermond stelt een aantal Toverstokjes ter beschikking om jou te bedanken voor je vrijwillige inzet. Ga op zoek naar de letters in de etalages die samen een spreuk vormen. Tijdens de wandeling houdt je je natuurlijk aan alle Corona maatregelen.

Meer over deze magische route en ander activiteiten zijn te vinden op de site van We Are Roermond.

De Tover Route Roermond is een initiatief van Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ Binnenstad Roermond en i.s.m. de gemeente Roermond.


Deze waarderingsactiviteit is voor alle vrijwilligers en actieve bewoners die actief zijn in de gemeente Roermond. en wordt je aangeboden door Actief Roermond. Deelnemen kan d.m.v.: Een mail te sturen aan info@actiefroermond.nl o.v.v.:

  • deelname Toverroute
  • de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet of actief voor bent.
  • adres waar je vrijwilligerswerk doet

Je ontvangt dan een voucher per mail van ons. Met deze voucher kun je 2 Toverstokjes én een plattegrond van de route elke dag ophalen bij TheaterHotel de Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16) dagelijks tussen 12.00 - 19.00 uur.

De actie is geldig tot en met 26 maart. Op = Op